Skip to main content

Bean Machine – Specialty grade kaffebønner fra dansk risteri

Duften af friskkværnet kaffe er speciel og mange mennesker finder den lækker og behagelig. Denne duft kan du opleve i Kronprinsgade 99, 6700 Esbjerg, hvor det lille risteri og kaffebar, Bean Machine rister kaffebønner fra udvalgte områder i verden.

Hos Bean Machine funderes der i social og miljømæssig bæredygtighed, hvilket betyder at virksomheden blandt andet sikre sig at deres indkøb af kaffebønner tilgodeser det de mest sårbare i forsyningskæden, kaffebonden.

Barista cafe. Making coffee preparation for coffee with milk
Coffee with latte Art served.

Hos Bean Machine har du mulighed for at drikke specialty grade kaffe, hvilket betyder at den grønne kaffebønne opnår en score på minimum 80 ud af 100 points på (SCA) kvalitetsskalaen. Udover at kaffebønnen er af høj kvalitet ved ankomst til Bean Machine, så gennemgår kaffebønnen korrekt ristning. Ristningsprocessen er et mix af viden og kunst og det er her at Kristian Kryel, Ejer og SCA uddannet kafferister, sætter sit signatur på kaffens smag og aroma.

Tfishphoto, Thue Tomis Petersen har stået for produktion af denne opgave for Bean Machine. Tøv ikke med at kontakt mig, hvis du har brug for en dygtig fotograf til at planlægge samt at afvikle opgaver, som denne.